Hotel Rupea | Descriere


iconita cautare distanta rutiera

Cauta cazare hoteluri in Romania

Localitatea :


[ 0 oferte introduse ]
Hotel Rupea
Motel-restaurant Rupea** este localizat si situat pe DN13 (E60),strada Parchetarilor Nr.8 Rupea, judetul Brasov pe ruta Brasov-Rupea-Sighisoara-Targul Mures la 6 km distanta de orasul Rupea.
Camera single - 100 ron
Camera double - 120 ron
Camera triple
Garsoniera
Apartament
Descriere Hotelul Rupea :
Motel-restaurant Rupea** este localizat si situat pe DN13 (E60),strada Parchetarilor Nr.8 Rupea, judetul Brasov pe ruta Brasov-Rupea-Sighisoara-Targul Mures la 6 km distanta de orasul Rupea. Cele mai apropiate mari orase sunt: Sighisoara situat la o distanta de 54 km si Brasov la 62 km de Rupea.
Motel-restaurant Rupea** situat la 10 minute de zona turistica a Cetatii Rupea, una din cele mai vechi vestigii arheologice de pe teritoriulu Romaniei, va asteapta sa serviti preparate traditionale romanesti,sasesti si unguresti.
Motel?restaurant Rupea** vine in intampinarea turistilor cu un numar de 11 camere (duble sau single)primitoare, dotate cu bai proprii cu cabine de dus, telefon,televizor si internet wireless.
Alte facilitati de care dispune motel Rupea** sunt:spalatorie auto,terasa, restaurant de 40 locuri,internet wireless,parcare privata,loc pentru gratar.

Organizam nunti,botezuri,team-building.

Discountul acordat agentiilor variaza intre 10-15%, iar pentru grupuri organizate ghidul si conducatorul auto beneficiaza de cazare gratuita.

Oferte speciale:
Pentru o cazare la Motel Rupea,masina dumneavoastra beneficiaza de o spalare exterioara gratuita.
In zilele de luni pana vineri tariful de cazare este redus cu 10%.