Hotel Scala | Descriere


iconita cautare distanta rutiera

Cauta cazare hoteluri in Romania

Localitatea :


[ 0 oferte introduse ]
Hotel Scala
Hotelul Scala, adoptand conceptul de Confort Boutique, cu un numar redus de camere, se concentreaza pe servicii de lux, pe construirea unei atmosfere intime, pe activitati culturale si de divertisment de bun gust, sustinute de profesionalismul unei echipe restranse dar de elita.
Camera single - 383 ron
Camera double - 469 ron
Camera triple
Garsoniera
Apartament - 727 ron
Descriere Hotelul Scala :
"Hotel Scala " este cel mai nou si autentic boutique hotel din Bucuresti.
Situat in inima Bucurestiului, aproape de toate punctele de interes major ale capitalei, la doar 20 de m distanta de Bulevardul General Magheru, Hotelul Scala se diferentiaza printr-un design aparte, atent la cele mai subtile detalii, si�gandit sa ofere confort la orice pas.

� Hotel Scala s-a deschis in august 2010 dupa trei ani de restaurare minutioasa a fostei Vila Moscu, lucrare a celebrului arhitect Gheorghe Simotta, autorul Palatului Patriarhiei, fapt care ofera actualului Hotel Scala un rang de superioritate evident.
Hotel Scala etaleaza o lume aparte in peisajul citadin bucurestean fiind o onoare in domeniul hotelier al boutique hotelurilor.

Hotel Scala nu vinde doar spatii de cazare si servicii de buna calitate, Hotel Scala vinde povestea in care crede, personalizind serviciile oferite fiecarui client astfel incit poate seduce doar cei mai exigenti clienti familiarizati cu un stil de viata aristocratic, concentrandu-se pe discretie si intimitate.

���Cele�unsprezece spatii de cazare sunt caracterizate de generozitatea suprafetelor in care se imbina perfect atmosfera rafinamentului clasic cu dotari moderne caracteristice unui hotel de 4 stele, pentru a oferi o experienta memorabila celor care opteaza pentru intimitate si lux.

Discover The Boutique Experience